Copywriting

©ne Day...

communicatie met toekomst

Copywriting

 

Copywriters bedenken sterke teksten, die overtuigen en verleiden. Daarvoor kan de copywriter zich goed inleven in menselijke behoeftes en alledaags gedrag. Taalgevoel, fantasie en inlevingsvermogen zijn de voornaamste tools. One Day maakt van uw verhaal unieke content. Content die werkt, zodat uw doelgroep de juiste actie onderneemt, betrokken raakt bij uw merk, product of dienst. Wilt u het kort maar krachtig, of een goed verhaal? Of wilt u dat in een andere taal? One Day kan het allemaal.

Short

One Day schrijft short copy voor allerlei opdrachtgevers. Korte teksten zoals pay-offs, proposities, advertenties of een motto voor een campagne. Kort maar krachtig. Minder ruimte voor tekst, betekent meer ruimte voor creativiteit. De juiste associatie of suggestie wekken, binnen de juiste context. Veel zeggen met weinig woorden. Zodat zoveel mogelijk mensen zich in uw boodschap herkennen. En actie ondernemen! Conversie, in de vorm van Click, Buy, Share, Like. Wat u wilt.

 

Long

Long copy is voor websites, magazines en nieuwsbrieven. Er hangt minder gewicht aan de woorden en de tekstschrijver heeft meer vrijheid in gebruik en betekenis. Long copy is om te informeren, of om te vermaken. Rechtstreeks vanuit interviews met uw mensen, zoals in een relatiemagazine of personeelsblad. Maar long copy kan ook een persbericht of een serie korte artikelen voor een nieuwsbrief zijn. Meer tekst betekent wel dat er focus moet zijn. Het mag dan leuk of informatief zijn, het doel moet wel bereikt worden. Natuurlijk helpt One Day u ook met uw strategie.

Vertalen

One Day vertaalt ook zelf uw marketing communicatie, maar is vooral sterk in het toepassen van localisatie op werk dat reeds vertaald is. Vooral marketingcommunicatiebureaus en vertaalbureaus maken gebruik van deze service. Vaak gaat de kracht van een marketing tekst of een advertentie verloren in de vertaling. Een vertaler is een specialist, maar niet altijd in staat om te verleiden met tekst, of de grenzen op te zoeken van taal. Vooral in Duits, Engels en Nederlands kan One Day met localisatie de oorspronkelijke boodschap helpen benaderen.

One Day kiest native speakers die gespecialiseerd zijn in uw vakgebied, middels opleiding of werk. Indien deze niet beschikbaar is, werkt One Day samen met een gerenommeerd vertaalbureau met dezelfde aandacht voor kwaliteit en scherpe tarieven.

Copyright © 2008-2014 One Day