One Man

©ne Day...

communicatie met toekomst

©ne Man Show?

 

Communicatie met toekomst. Dat is wat One Day u wil bieden. Een stip op de horizon, die staat voor het punt dat u wilt bereiken. Met aandacht en passie voor communicatie komen we er wel. One Day at a time.

One Day is sinds 2008 het onafhankelijk communicatiebureau van Leon IJzerman, freelance copywriter en communicatieadviseur uit Sittard.

 

Inhoud

Vanuit een gezonde algemene ontwikkeling, een brede interesse en een goed gevoel voor waarde kan Leon zich snel inleven in doelgroepen, producten en diensten van klanten in iedere sector. Om als generalist in communicatie waarde toe te voegen vanuit de inhoud. Unieke content die binnen de juiste context wordt begrepen en beleefd. De grens ligt bij Leon duidelijk bij de vorm. Hiervoor werkt hij graag samen met professionele vormgevers, (motion) graphic designers, art directors of illustrators in binnen en buitenland.

 

Samenwerking

Leon is altijd op zoek naar getalenteerde vormgevers die graag kennis willen maken met een onafhankelijke copywriter en tekstschrijver uit Limburg voor een incidentele of langdurige samenwerking. Neem direct contact op om de briefing door te nemen, of maak een afspraak om eens kennis te maken.

 

Copyright © 2008-2014 One Day